Co chystá Fénix o Vánocích?

Už je tu zas, vánoční čas. Zase přicházejí svátky, jak se říká, klidu a míru. Ovšem to se nedá říct o Fénixu. Fénix jede o vánočních svátcích naplno. Připravujeme pro Vás projekty, abychom Vám každý den, od Vánoc až do Silvestra, měli co nabídnout.


Dnešek již začal Otravným pomerančem a pokud jste si důkladně prohlédli stylizovanou úvodní stránku webu, již možná víte, že dnešek Vám okořeníme novou epizodou seriálu Vicious.


No a pokud, po rozbalení dárečků, nebudete mít náladu na pohádky, omrkněte i Pozmešťana. To je totiž jeden z našich větších projektů. Každoročně se snažíme připravit dabing alespoň jednoho celovečerního filmu a letos to je snímek The Man from the Earth - Pozemšťan.


Často jste se nás ptali na projekt Team Fortress. Sice o dabingu této hry neuvažujeme, ovšem rozhodli jsme se Vám tento projekt připomenout SMS vyzváněními, která si můžete stáhnout do mobilu. Ode dneška až do konce roku se každý den na našich stránkách objeví nová sada vyzvánění z Team Fortress.





A na co se ve svátečním týdnu můžete dále těšit?

Navštíví nás Americký tatík, dozvíte se Jak to mělo skončit, dostatek černého humoru obstará speciál Kyanidu a štěstí. Dále se snad s námi zasmějete u vtipů, pobavíte u skečů ASDF Movies a celý rok s námi završíte u tradičního Fénixáckého speciálního zpravodaje.



Sváteční týden začíná a Fénix je s Vámi



Fénix ProDabing Vám Přeje krásné Vánoce




Publikováno: 24.12.2014
Autor: Vox

Komentáře

ass
ass 13:18 30.5.2015

hodně věcí mi příde zbytečný například dabovat hry který nestojí za to že vás to baví! Ty co jsou tedka ve přípravě jsou na hovno

jarek
jarek 19:52 22.1.2015

Natočte víc dílu otravného pomeranče.děkuju

Přidat komentář

(používáme Gravatar)